+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Horský hotel Babská Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 13 reviews

  • Персонал

    91%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    85%
  • Комфорт

    87%
  • Соотношение цена / качество

    79%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья со взрослыми детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Anonym

Семья с маленькими детьми, 17.9.2018

Olomoucký kraj

  • Overall rating
25 %
  • Jediné co bylo hezké tak okoli

  • Jedna velka katastrofa rekla bych, ze tam chybi personal jidlo katastrofa s nabidky nemeli nic a co se tyce cerstvosti take nic moc co se tyce bazenu deti nam tam ani nevlezli i na me studeny

Personál
2
Služby
1
Čistota
6
Komfort
0
Cena/kvalita
1
Horský hotel Babská replied to this review.
Dobrý den, z Horského hotelu Babská,
velmi rádi bychom na Vaše připomínky či podněty reagovali na místě, ale bohužel jste nás o žádných neinformovali a to jak během pobytu tak i při odjezdu. Personál je Vám neustále k dispozici tak jako hlavní manažer Hotelu. Přejeme krásný den, Schneiderová.

Jaroslav Kabrda

Группы друзей, 25.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Velmi dobá kuchyně, byli jsme spokojeni včetně osvěžení v bazénu a sauně. Děkujeme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jindra Štoplová

одинокий путешественник, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Petra Prokopová

Пожилые пары, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Skvělá domácí kuchyně Velmi vřelý a přátelský přístup

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Horský hotel Babská replied to this review.
Milá pani Prokopová, děkujeme za vaše hodnocení. Rádi jsme se o vás starali a přejeme Vám hezké jarni dny.

kolektiv Hotelu Babská***

Aleš JANOTA

Пожилые пары, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi příjemný personál, vynikající strava (polopenze), v pěkném prostředí.

  • Dost vysoký tzv. rekreační poplatek (ale to je zřejmě věc obce, ne hotelu samotného), který může početnější rodiny překvapit.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Horský hotel Babská replied to this review.
Vážený pane Janota, děkujeme za Vaše hodnocení. Opravdu za výši poplatku Hotel nemůže. Rádi Vás i Vaše přátele rádi u nás v budoucnu přivítáme.

kolektiv Hotelu Babská***

Martin Káva

Пожилые пары, 30.7.2017

ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel

Пожилые пары, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Vhodný hotel pro mladé rodiny s dětmi. Vstřícný personál, snaží se. Vše odpovídá 3 hvězdám, bonus navíc je bazén se saunou. Myslím, že se sem ještě někdy vrátím.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Libuše

Пожилые пары, 14.7.2017

HAVÍŘOV Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Moc se nám líbil přístup personálu p.servírky,která byla pořád usměvavá,příjemná,velice ochotná,je vidět,že tuto práci dělá s LÁSKOU a že jí baví,ve všem vyšla vždy vstříct.At ji to tak pořád zustane. Taky pan recepční milý,ochotný,vše zařídil ihned.Jediné co by jste mohli doplnit jsou závěsy na pokoji a malou ledničku.JÍDLO VŽDY VÝBORNÉ,VELKÝ VÝBĚR A VEČEŘE AŽ MOC VELKÉ PORCE.Rádi se k vám jistě vrátíme.Ještě by mohla být funkční vířivka.JINAK VŠE SUPER.dĚKUJEME,ZA KRÁSNÝ POBYT.OČKOVI.

  • Doplnit pouze závěsy na okna a malou lednici a funkční vířivka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 8.7.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Příjemně nás překvapila perfektní čistota v pokoji při jeho přebírání.

  • Pokoj č. 7 je rohový ve směru k lesu a byl zde poměrně chlad a nebylo možno usušit ručníky či plavky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 18.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 28.5.2017

Třinec Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Líbilo se nám všechno. Občas jezdíváme s partnerem na takové pobyty,vždy jsme byli spokojeni,ale u vás bylu úžasně. Především krásná příroda kolem,krásné počasí,ranní probuzení se sluníčkem. Byli jsme všestranně nasměrováni-na kolo i pěšky. Začnu milým přivítáním p.Honzy, milou pozorností.dobrého vína, ukázal nám vše co jsme chtěli vidět a vědět. Potom výborná večeře od pana kuchaře Kamila,je to kuchař s velkým K. a samodzřejmě obsluha od slečny Jitky byla super.Co se týče čistoty pokojů a všude,tak paní pokojská je žena na místě. Všechny touto cestou upřímně pozdravujeme od pokoje č.4 Filipková a Kohut.Využili jsme i bazén,saunu i ping-pong jsme si zahráli večer.Pivko Babská bylo dobré.No prostě super. Moc děkujeme Filipková Renáta z Vendryně u Třince

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Drábík

одинокий путешественник, 21.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 14.5.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana

Группы друзей, 1.5.2017

Nový jičín Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Vše, hlavně klid, výborné jídlo, byla jsem moc spokojená. Mám rezervované 2x 2lůž. pokoj, v jednom ještě s vnučkou. /5.-7.7./ čekám na cenovou nabídku, p. provozní to má nahlášené. Byla jsem spokojená s cenou, s balíčkem. Byla by zase taková možnost??? Doporučila jsem i známým pobyt.

  • Nemám žádné výhrady. S pozdravem, Maloňová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10